EDUKACIJA O DIJABETESU

300,00 kn (39,82 €) 700,00 kn (92,91 €)

Opis

Edukacija uključuje predavanje na nekoj od online kolaboracijskih platformi u trajanju 40/80 minuta u dogovoreno vrijeme na kojem prolazimo kroz relevantne informacije o dijabetesu tipa 1, životnim problemima koje on nosi, simptomima, zbrinjavanju djeteta, podršci i novom načinu života. Nakon prezentacije predviđeno je vrijeme za pitanja i ne prekidamo dok god ima pitanja i dok ne razjasnimo apsolutno sve brige i aspekte jer jedino znanje može otjerati strah koji vjerujem većina odraslih osoba koje brinu o „slatkoj“ djeci osjeća.

Osim prezentacije dobit ćete materijale za print – plakati sa simptomima hipoglikemija i hiperglikemija, podsjetnik o postupanju s djecom s dijabetesom i ukoliko se ostvari suradnja s roditeljima (moji kontakti im stoje na raspolaganju ako se žele javiti) onda i točna hodogram tablica o postupanju u konkretnom slučaju.
U sklopu edukacije za školu osim predavanja za djelatnike možemo napraviti i zasebno predavanje za razred djeteta. U cijeni predavanja za škole je poklon knjiga Slatki život.

Edukacija je dostupna na hrvatskom i slovenskom jeziku.

Na pitanje o dostavi molimo odabrate Predavanje.

 

Za dostavu e-ponude i e-računa nakon kupnje poroizvoda molimo da se obratite na email iz ponude.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.