PRETPLATA NA NEWSLETTER

Što kažete na poruku u boci?

poruka-u-boci
Poruka u boci – newsletter

Želite li uvijek biti u tijeku? Pretplatite se na naš Newsletter! Informirat ćemo vas o novim raspravama i najnovijim promotivnim kampanjama. Kao pretplatnik ćete među prvima dobiti posebne materijale koje su protekle sa grupe i tiću se Roditelja mladih dijabetičara. Recepti, akcije koje smo pronašli, izvještaji iz zakonodavnog spektra samo su dio informacija koje će vam biti dostavljene.

Ali ne morate se bojati. Nećemo Vam slati česte emailove. Samo kada će biti potrebe za time. 1-3 puta godišnje.

Naravno, ukoliko ne želite više primati naše poruke jednostavno se odjavite na linku koji je sastavni dio svake poruke. No nadamo se da do toga neće doći.

Prijavite se na našu mailing listu:

* neophodna poljaBroj telefona

Webmaster j.d.o.o. koristiti će informacije koje pružite na ovom obrascu da bude u kontaktu sa vama i da Vam pruži ažuriranja i informacije koje bi vas mogle interesirati. Molimo vas da nam kažete sve načine na koje želite biti s nama u kontaktu:

Možete promijeniti mišljenje u bilo kom trenutku klikom na link za odjavu u podnožju bilo koje e-poruke koju primite od nas, ili nas kontaktirate na newsletter@roditelji.eu. Mi ćemo poštovati vaše podatke. Za više informacija o našim postupcima privatnosti posetite našu web stranicu. Klikom na “Pretplati se”, slažete se da ćemo obraditi vaše podatke u skladu sa ovim uvjetima.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

© 2017 WordPress Theme. Powered By Bitlers